Opnieuw versturen

Een handige optie is die van het opnieuw in originele versie versturen van een bericht. In tegenstelling tot bij de functie 'doorsturen' wordt het bericht hierbij ongewijzigd (dus onder andere zonder de FW: in de onderwerpregel) klaargezet voor verzending. Dit kan handig zijn bij het verzenden van veelgebruikte informatie, zoals een persbericht, een standaard instructie voor een collega of als je niet met CC of BCC wilt werken bij een bericht dat naar meerdere ontvangers moet.Open het opnieuw te verzenden bericht. Kies onder 'Acties', 'Dit bericht opnieuw verzenden'. Verander desgewenst de geadresseerde, de attachments enzovoort en kies voor ‘Verzenden’.

In GMail ontbreekt deze optie.

1 Comments:

Blogger Wouter said...

Google geeft als 'work around' om een verzonden bericht te openen, voor 'Beantwoorden' te kiezen (of 'Allen beantwoorden ingeval van cc/bcc) en vervolgens op 'Verzenden' te klikken.
Nadeel is wel dat het bericht nog wat moet worden bijgewerkt en dat de revooilijn (berichtherhaling) er nog in staat

3/7/10  

Een reactie posten

<< Home

e-mail e-mailjungle Annerieke Broekema Liset Ratelband stress inbox time management mail management information overload verdrinken in bergen e-mail gek van al die e-mail omgaan met e-mail flukschwa e-mail coach